Een jaar later… De titel zegt het al. NxtED bestaat een jaar! Vorig jaar hebben Bart en ik de stoute schoenen aangetrokken en zijn wij het avontuur aangegaan. Hoe hebben we het afgelopen jaar beleefd? Ik denk kort samengevat: ‘Met ups en downs’.

Website
Als bedrijf heb je natuurlijk een website nodig. Dat was de eerste horde die hebben genomen. En de horde was behoorlijk hoog. Beiden fanatiek, gedetailleerd en kritisch, gingen we aan de slag. Geen enkele website kwam in de buurt van wat wij wilden. En natuurlijk wilden we het ook allemaal zelf ontwerpen, creĆ«ren en bouwen. Uiteindelijk gewoon maar begonnen en elk kleurtje, streepje of lettertype van een standaard website thema wilden we eigen maken. Dat kon! Maar goed… Misschien niet de beste keus (lees: tijd, frustratie, meningen, keuzes). Toch, na een paar weken bikkelen en een heel stuk wijzer in html codes en css stond er een website! Een mooie mijlpaal!

Eerste opdracht
Wat ook een mooie mijlpaal was: De eerste opdracht. Met energie zijn we hier nog mee bezig en we hopen jullie gauw het resultaat te laten zien.

Wat zijn nog meer ups en downs geweest?
De ups zijn vooral de brainstormsessies die we geregeld hebben. Hieruit krijgen we zoveel energie en dromen we van wat we allemaal nog willen doen en bereiken. Natuurlijk waren de website en de eerste opdracht een up! Wat zijn de downs? Het blijft toch een uitdaging om een fulltime baan te combineren met het bouwen aan een eigen bedrijf. Natuurlijk zijn we ontzettend blij dat onze werkgever ons de kans biedt om het te combineren, maar de uitdaging blijft deze combinatie.

Toekomst
We kijken met veel plezier naar de toekomst! We zien ontzettend veel mogelijkheden voor ons als ondernemers. Onze visie op leren willen we maar al te graag uitdragen in prachtige leeroplossingen!

One Comment

  • Joop ilsink

    Goed verhaal. Investering is lange termijn. Nu een goed verhaal neerzetten is in de toekomst er de vruchten van plukken. Geduld hebben en ermee doorgaan. Ook als volwassen bedrijf fijn er ups en downs. Ga zo door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *