NxtED is ontstaan vanuit een gedeelde passie voor leren en ontwikkelen en de technologische mogelijkheden. Wij, Lianne en Bart, staan beide voor innovatie, creatie en hebben een eigenwijze visie. Onze gedeelde visie over hoe het leren vorm gegeven moet worden, heeft geleid tot de oprichting van NxtED. 

Door gebruik te maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen  zorgen we dat leren echt effect heeft, waarbij de factor 'fun' niet uit het oog verloren wordt. We bezitten beiden een scherp oog voor de wensen van de klant en eindgebruiker.

 

Bart Talens

Onderwijskundige

Conceptdenker met toekomstgerichte blik die altijd het complete plaatje in beeld houdt.

 

Lianne Ilsink

Onderwijskundige

Creatieveling met oog voor design en een scherpe focus op het eindresultaat.

Ervaring en expertise

NxtED heeft ervaring in verschillende branches, zoals zorg, retail en onderwijs. Zowel in het leveren van onderwijskundig advies, implementatie van leertechnologische toepassingen, maar ook in ontwerp en ontwikkelen van digitale leermiddelen. Wij zijn op de hoogte van de laatste mogelijkheden die leertechnologie biedt en weten deze effectief in te zetten. 

Voor het ontwerp van e-learning kunnen wij verschillende tools gebruiken, maar geven de voorkeur aan Articulate 360. Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat we snel de geschikte partner hebben gevonden wanneer de juiste expertise niet in huis is.